Elérhetőségek

9733 Horvátzsidány,
Posta u. 3.
Telefon: +36-30-6319784
E-mail küldése

Hírek

2021. december 22., 10:39Asztalitenisz évértékelő

A sok elhalasztott mérkőzés miatt még nem végleges az őszi forduló tabellája. Mellettünk, Celldömölk VI. és Szentgotthárd csapata játszotta le mind a hét mérkőzését.
Mivel csak a jelenleg első Celldömölk és a hatodik Jeli SE ellen szenvedtünk vereséget, ezért biztosítottnak látszik a második hely. Egyedül Jeli SE együttese előzhet meg még bennünket, ehhez azonban mind a 3 halasztott mérkőzésüket hozniuk kell. A harmadik helyen álló Bük II. csapatának csak tavasszal lesz esélye, hogy megelőzze csapatunkat, mert egyenlő pontállás esetén kedvezőbb helyzetben vagyunk, hiszen hazai pályán sikerült mind a két pontot magunknál tartani.
Játékosaink között végig megvolt az összhang. Hol az egyik, hol a másik játékosunk kiemelkedő teljesítménye kellett a győzelemhez. Szinte mindig a kellő erősségű csapattal tudtunk kiállni és egy mérkőzést se kellett elhalasztanunk.
Öt játékosunk van (Karádi László, Ihász Tibor, Szűcs János, Agg Patrik, Molnár Péter) akik az egyéni ranglista 20. helye körül helyezkednek el. Lévai Márió és Kolarich Sándor 50%-os győzelmi mutatójukkal a középmezőnyben szerepelnek.
Sok-sok izgalmas mérkőzést játszottunk eddig. A hét meccsből ötöt tudtunk megnyerni, 3-at 10:8-as aránnyal. A két vereség is szoros volt: CVSE VI. ellen 11:7-re, Jeli SE ellen pedig 10:8-ra kaptunk ki.
A tavasszal folytatódó bajnokságot reméljük hasonló sikerekkel és eredményekkel tudjuk majd folytatni.
 

« Vissza az előző oldalra!

Horvátzsidány Sport Club - Magyar