Elérhetőségek

9733 Horvátzsidány,
Posta u. 3.
Telefon: +36-30-6319784
E-mail küldése

Hírek

2023. október 16., 13:02Asztalitenisz verseny - Szombathely

Vasárnap részt vettünk a Szombathelyi Asztalitenisz Kör szervezésében megvalósult amatőr asztalitenisz versenyen.
Sok-sok élménnyel és tapasztalattal gazdagodtunk és még pár dobogós helyet is sikerült megcsípnünk.
Női párosban 1 győzelem után az elődöntő jelentette a végállomást Molnár Kittinek és Scheck Dórának. Harmadik helyen végeztek.
Molnár Péter és Alasz Marcell párosban 2 mérkőzést megnyerve, a későbbi győztes ellen búcsúztak az elődöntőben. Tóth Tamás, Kovács Miklóssal (Nárai) az első fordulóban búcsúztak.
Női egyéniben Scheck Dóra a csoportjában 1 győztes mérkőzéssel a 3. helyen végzett, ezért sajnos nem jutott főtáblára. Molnár Kittinek sikerült másodikként továbbjutni a csoportból. Az elődöntőben Németh Máriától döntő szettben kapott ki, ezzel a harmadik helyen végzett Kitti.
Alasz Marcell, Molnár Péter és Tóth Tamás is indult férfi egyéniben. Petit kiemelték, ezért neki nem kellett csoportmeccseket játszani. Tamás negyedikként kiesett csoportjából. Marci másodikként főtáblára jutott és első körben Háklár Zoltán ellen egy nagyon izgalmas mérkőzésen búcsúzott. Peti egészen a döntőig menetelt, ahol Jene Kálmánnal szemben egy színvonalas mérkőzésen maradt alul.
U15-ös korosztályos versenyszámban Marcell és Tamás is érdekelt volt. Tamásnak nem sikerült a csoportból való továbbjutás. Marcell másodikként főtáblára jutott és az elődöntőig menetelt, ahol Jókai Bencétől egy szoros mérkőzésen kikapott és 3. helyen zárt.
 
Eredményeink:
Női páros:
3. Molnár Kitti - Scheck Dóra
Férfi páros:
3. Molnár Péter - Alasz Marcell
Női egyéni:
3. Molnár Kitti
Férfi egyéni:
2. Molnár Péter
U15 egyéni:
3. Alasz Marcell
 
- mp -

« Vissza az előző oldalra!

Horvátzsidány Sport Club - Magyar