Elérhetőségek

9733 Horvátzsidány,
Posta u. 3.
Telefon: +36-30-6319784
E-mail küldése

Hírek

2024. április 22., 17:35Bronzérem az Országos Asztalitenisz Diákolimpián

Idén Alasz Marcell képviselte Vas vármegyét az asztalitenisz Diákolimpia -n III-IV kcs. "B" kategóriában.
 
SZOMBAT
"Telebusszal" szombat délelőtt útra keltünk, hogy időben és nyugalomban érkezzünk meg a szállásra. Jóhangulatú utazást követően megnéztük a Kecskeméti Vadasparkot, majd szurkoltunk a vasszécsenyi leány és fiú csapatoknak. Mindketten megnyerték a kategóriájukat. Gratulálunk nekik!
Este még hangolódtunk a másnapra...
 
VASÁRNAP - a nagy nap
Reggel 9-kor már melegítettünk a 10-kor kezdődő versenyre. Marci 5 fős csoportba került. A kezdeti izgatottságot maga mögött hagyva magabiztosan, szettveszteség nélkül került a főtáblára csoportelsőként.
A negyeddöntőben már kellett szettlabdákat hárítani, de még így is mondhatjuk, hogy könnyedén jutott el Marci a legjobb 4 közé.
Az elődöntő első szettjében már látszott, hogy nem lesz könnyű dolgunk. Fegyelmezett játékkal ugyan egyenlítettünk, de a Csongrád-csanád megyei játékos ellépett 2/1-re. A negyedik játszmában megint szépen feljött Marci 10/9-nél volt esélye is, hogy kiharcolja a döntő szettet. Sajnos az ellenfél fordított és 3/1-re megynyerte a meccset. Nagy meccs volt és színvonalas játék. Nem búslakodtunk.
Sokáig nem is rugózhattunk az eredményen rövidesen meg kellett küzdeni a 3. helyért a bronzmeccsen. Marci jó játékkal el is hozta az első szettet. Ezt követően voltak hullámvölgyek a találkozón, de végül 3/1-re behúztuk. 15:30-kor már Marci nyakába akasztották a bronzérmet.
Ugyan Marcell iskolája neve alatt (BERSEK József Általános Iskola) versenyzett, de egyúttal képviselte iskolavárosát, KŐSZEGet is, valamint lakóhelyét, HORVÁTZSIDÁNYt és egyesületét a Horvátzsidány Sport Clubot.
Nagyon büszkék vagyunk rád Marci! Nagyon szép eredményt értél el megyédnek, településednek, iskoládnak, egyesületednek, családodnak és persze magadnak is! Gratulálunk hozzá és további sok, ehhez hasonló sikereket kívánunk!!
Köszönjük szépen mindenkinek, aki segítette Marcellt!
Családjának, akik elkísérték és mindenben támogatják.
Iskolájának, a Bersek József Általános Iskolának.
Hálával tartozunk Horvátzsidány Község Önkormányzatának is a falubusz biztosításáért.
És természetesen Marcell felkészítését elősegítő egyesületi tagjainknak.
KÖSZÖNJÜK!!
 
 
- mp -

« Vissza az előző oldalra!

Horvátzsidány Sport Club - Magyar