Elérhetőségek

9733 Horvátzsidány,
Posta u. 3.
Telefon: +36-30-6319784
E-mail küldése

Hírek

2023. október 27., 09:07Diákolimpia - Megyei Döntő

I-II. kcs. - fiú egyéni
3. Alasz Bence és Árva Zalán
 
III-IV. kcs. - fiú egyéni
1. Alasz Marcell
2. Tengelics Dominik
 
I-II. korcsoportban Árva Zalán és Alasz Bence volt érdekelt. Mindketten 4-es csoportjukból három mérkőzést nyerve elsőként jutottak főtáblára. Külön ágra kerültek ahol az elődöntőig meneteltek mindketten. Nincs "bronzmeccs" a diákolimpiákon, ezért mindketten a 3. helyen végeztek.
Felsős fiúknál hasonló volt a helyzet...
 
III-IV. korcsoportban Alasz Marcell és Tengelics Dominik harcolta ki az indulás jogát. Ők is négyes csoportba kerültek, ahol vereség nélkül elsőként jutottak főtáblára. Izgalmas meccseket hozott a főtábla. Marci, az alsó ágon viszonylag könnyen menetelt a döntőig. Első meccsen, Németh Huba ellen volt egy kis hullámvölgy, de 3/1-el Marci meg tudta nyerni a mérkőzést. Ezután Pungor Áron ellen már magabiztos győzelemmel jutott a döntőbe.
Dominak két egervölgyi ellenféllel kellett játszania. Első meccsen Gombor Gábor ellen 3/0-ra hozta a "kötelezőt". Ezután jött a neheze a tavalyi győztes, Máté Levente ellen. Jól kezdett Domi. Megnyerte az első két szettet. Viszont a 3. és 4. szettben kezdte megérezni a játékot Levente - 3. játszmát meg is nyerte és a negyedikben is volt szettlabdája, de Domi végül4 szettben le tudta zárni.
Jöhetett a "zsidányi" döntő. Marci nyert és szerezett jogot a tavaszi Országos Diákolimpián való induláshoz.
Gratulálunk fiúk! Büszkék vagyunk rátok!
 
- mp -

« Vissza az előző oldalra!

Horvátzsidány Sport Club - Magyar