Elérhetőségek

9733 Horvátzsidány,
Posta u. 3.
Telefon: +36-30-6319784
E-mail küldése

Hírek

2023. május 02., 20:53Éljen Május Elseje! - asztalitenisz verseny, Vasszécseny

Páros
 
4 párossal vettünk részt a május elsejei, vasszécsenyi versenyen. Párosok: Karádi László - Terplán Zoltán , Agg Patrik - Márió Lévai , Molnár Péter - Alasz Marcell , Molnár Kitti - Márton Alasz
 
A 16 induló párost 4 csoportba sorsolták, ahonnan 8-as főtáblára kerültek a csoportok első két helyezettjei. A négy párosunkból 3-nak sikerült a főtáblára jutás. Sajnos úgy alakult, hogy a nyolc között az Agg-Lévai és a Molnár-Alasz kettősöknek kellett megküzdeniük egymással. Agg-Lévai duó nyert egy kiélezett meccsen, döntő szettben. Eközben Karádi és Terplán, szintén döntő szettben, a Nagy-Takács Gábor - Rauch Dávid kettőst búcsúztatva jutott az elődöntőbe, ahol Agg Patrikkal és Lévai Márióval kellett megmérkőzniük - így már biztos volt, hogy lesz zsidányi döntős.
A rutinosabb Karádi-Terplán páros jutott a döntőbe, ahol Vass Péter és lánya, Vass Borbála várta őket. Egy fordulatos mérkőzésen, döntő szettben a zsidányi duó győzedelmeskedett.
 
Egyéni
 
6 játékosunk indult az egyéni versenyen. Agg Patrik, Lévai Márió, Molnár Kitti, Alasz Márton, Alasz Marcell és Molnár Péter.
Közülük hárman, Patrik, Márió és Péter jutottak főtáblára. Márió a nyolcaddöntőben búcsúzott. Rauch Dávidtól kapott ki egy maratoni meccsen. Péter menetelését az elődöntőben Zakics Sándor állította meg. Patrik döntőbe került, miután Jene Kálmán ellen sikerült egy bravúros győzelmet aratnia. A döntőben megnehezítette Zakics dolgát Patrik, de végül 5 szettben nyert a celldömölki játékos.
 
Gratulálunk mindenkinek!
Köszönjük Dobolán Gábornak és Jeli SE-nek a szervezést és a lebonyolítást!
 
- mp -

« Vissza az előző oldalra!

Horvátzsidány Sport Club - Magyar