Elérhetőségek

9733 Horvátzsidány,
Posta u. 3.
Telefon: +36-30-6319784
E-mail küldése

Hírek

2022. április 20., 06:49Húsvét kupa, Káld - eredmények

Két játékosunk, Szűcs János és Molnár Péter részt vett a hagyományosan húsvéthétfőn rendezett káldi asztalitenisz versenyen.
2 fős csapat versenyszámmal kezdődött a megmérettetés. A Molnár - Szűcs felállású csapatunk mindjárt a csoportmérkőzésekkor összekerült a sokszoros bajnok Szakács László ‐ Lorántfy Tibor alkotta celldömölki duóval. A csoportmeccset egy nagyon szoros mérkőzésen (párossal) 2:1-re a zsidányiak nyerték, így csoportelsőként jutottak tovább.
A továbbiakban is szépen meneteltek a mieink. Mindegyik mérkőzésüket sikerült az egyesekkel lezárniuk.
A döntőben ugyancsak a celldömölki csapat várta Szűcsöt és Molnárt. A csoportmérkőzéshez képest simább mérkőzésen, mind a két egyénit hozva, 2:0-ra nyerni tudott a zsidányi csapat. Ezzel a győzelemmel elnyerte a Húsvét kupa vándorserleget.
Szűcs János, káldi partnerével a képzeletbeli dobogó harmadik fokára állhatott páros kategóriában.
(A versenyszámban szereplő párosokat sorsolás útján "párosítottak" össze.)
Hogy kerek legyen a történet, Molnár Péter a sajátosnak és hagyományosnak mondható "hirtelen halál" elnevezésű versenyszámban a második helyen végzett. A döntőben (aznap harmadszor) Szakács Lászlóval mérkőzött meg. 21:19 arányban a celli bizonyult jobbnak.
Az elődöntőben Szakács, Szűcs János ellen játszott és nyert, így Szűcs a harmadik helyen végzett.
Gratulálunk a két játékosunknak!
Köszönjük a Káldi asztalitenisz csapat részéről a meghívást! Köszönjük vezetőiknek és játékosaiknak a verseny szervezését és a kitűnő vendéglátást!
 
- mp -

« Vissza az előző oldalra!

Horvátzsidány Sport Club - Magyar