Elérhetőségek

9733 Horvátzsidány,
Posta u. 3.
Telefon: +36-30-6319784
E-mail küldése

Hírek

2022. március 16., 21:23Szombathelyi amatőr asztalitenisz verseny

6 fővel vettünk részt a múlt hétvégi, rekord létszámú és profi szervezésű, a Szombathelyi Asztalitenisz Kör és a Sport és Ifjúsági iroda által rendezett versenyen.
Női felnőtt kategóriában egy versenyzőnk, Szabó Ildikó indult a csoportjából továbbjutva a főtábla elődöntőjében, szoros mérkőzése, szenvedett vereséget, ezzel bezsebelte a 3. helyet.
Ifjúsági fiú versenyszámban indult Kiss Boldizsár, aki nemrég az Országos Diákolimpián vett részt. Boldizsár egészen a döntőig magabiztosan menetelt, viszont a döntőben alulmaradt a szentgotthárdi Németh Zalán ellen, így a dobogó második fokára állva elérte csapatunk legjobb eredményét a versenyen.

 

A legnépesebb számnak a férfi egyéni kategória bizonyult a maga 44 indulójával. Ebben a számban 4 játékossal vettünk részt. A csoportjukból mind a négyen tovább jutottak. Patrik Agg és Molnár Péter csoport első-, míg Márió Lévai és Szűcs János csoport másodikként jutottak tovább a főtáblára. Agg Szűccsel került össze az első körben, az izgalmas és fordulatos mérkőzést János nyerte 0:2-es hátrányból fordítva. Következő körben János a későbbi győztes, Csárdi András ellen maradt alul.
A csoport elsők sikeresen vették az első kört. Lévai a második körben Varga Zoltán, a későbbi harmadik ellen szenvedett vereséget. Molnár is közel állt a kieséshez, Takács László ellen 0:2-es szetthátrányból, mérkőzéslabdáról fordítva jutott be az elődöntőbe.
Molnárt a 4 között a későbbi győztes várta, aki ellen bár egy szettet el tudott csípni, de végső meglepetést nem tudott okozni, így a 3. helyen fejezte be a tornát.
A páros számokban is értünk el eredményeket.
Női párosban Szabó Ildikó szombathelyi fiatal partnerével 3. helyezést ért el.
Férfi párosban Szűcs János-Molnár Péter alkotta kettős szintén a dobogó 3. fokára állhatott.
Gratulálunk a résztvevőknek és köszönjük a színvonalas lebonyolítást a szervezőknek!

 

- mp -

« Vissza az előző oldalra!

Horvátzsidány Sport Club - Magyar