Elérhetőségek

9733 Horvátzsidány,
Posta u. 3.
Telefon: +36-30-6319784
E-mail küldése

Hírek

2024. március 25., 10:35Szombathelyi amatőr verseny

Hat fővel vettünk részt tegnap a Szombathelyen rendezett amatőr versenyen. Szép élményekkel és eredményekkel tértünk haza.
 
Párosaink:
Molnár Kitti - Scheck Dóra
Alasz Marcell - Tengelics Dominik
Varga József - Molnár Péter
 
Egyenes ágon dőlt el a páros bajnoki cím. Kitti és Dóri az első fordulóban búcsúztak. Marci és Domi az elődöntőig mentek, ahol a későbbi bajnokok ellen maradtak alul (2:0-ra vezettek a fiúk). 3. helyen zártak. Péter és József bejutottak a döntőbe, de nekik is megálljt parancsolt a Jene Kálmán - Fekete Béla kettős.
 
U15 fiú:
Marcell és Dominik a fiatalok között kevesebb sikerrel szerepeltek. Dominak nem sikerült a főtáblára jutás. Marci a főtábla első körében Németh Zalán ellen búcsúzott egy fordulatos döntő szettes mérkőzésen.
 
Női egyéni:
Kittinek és Dórinak is sikerült a főtáblára jutás. Kitti sajnos a későbbi győztes ellen került össze az első fordulóban. Dóri az elődöntőig menetelt és 3. helyen végzett.
 
Női páros
Kitti és Dóri női párosban is megcsípett egy 3. helyet.
 
Férfi egyéni:
József, Dominik, Marcell és Péter volt érdekelt férfi egyéniben. Ez volt a legnépesebb versenyszám. Mind a 4-en feljutottak a főtáblára. Sajnos nem tudták elkerülni egymást a főtáblán. Egy ágra kerültek. Domi Petivel, míg Marci Józsival került össze. Előbbin Peti ment tovább utóbbin Marci. Ezt követte a Peti-Marci negyeddöntő, amit nagy csatában nyert Peti. Utána döntőig ment Péter, ahol a páros után ismét Jene Kálmán várt rá. Kálmán nyert.
 
Gratulálunk neki az egésznapos teljesítményéért! Nekünk az ezüst is szépen csillog!
 
Köszönjük a szervezést és a lebonyolítást SZAK-nak, elsősorban Szarka Tibornak és Segyevi Sándornak!
Büszkék vagyunk játékosainkra!!
 
EREDMÉNYEINK:
 
páros:
2. Varga J - Molnár P
3. Alalsz M - Tengelics D
 
női egyéni:
3. Scheck Dóra
 
női páros:
3. Scheck D - Molnár K
 
férfi egyéni:
2. Molnár P
 
 
- mp -

« Vissza az előző oldalra!

Horvátzsidány Sport Club - Magyar